ΑΡΘΡΑ
Διαβάστε τα ενδιαφέρον άρθρα μας και μάθετε καινούρια πράγματα για τα ζώα και όχι μόνο!
 
Σκύλοι
> Ένας σκύλοs στο σπίτι σας και στη ζωή σαs
> Η ανατροφή του κουταβιού
> Η σωστή φροντίδα του σκύλου
> Λεϊσμανίαση (Καλα-αζάρ)
> Συχνές εξωπαρασιτώσεις σκύλου και γάτας
 
Γάτες
> Τα εμβόλια της γάτας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΦΙΛ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1988 στη Λητή Θεσσαλονίκη και από τότε κινείται ανοδικά στην εμπορία τόσο κτηνιατρικών όσο και γεωργικών εφοδίων. Διαθέτει έναν από τους πληρέστερους καταλόγους κτηνιατρικών φαρμάκων για θηλαστικά πτηνά και ψάρια, ζωοτροφών, γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων, κτηνιατρικών και γεωργικών εργαλείων και ειδών pet και τον κήπου.

Παρέχεται ταυτόχρονα στις κτηνοτροφικές μονάδες τεχνική υποστήριξη σε θέματα:

  • Γενετικής
  • Διατροφής με τη κατάρτιση σιτηρέσιων σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες κάθε κτηνοτροφικής μονάδες
  • Ζωοτεχνίας
  • Κτηνιατρικής κάλυψης

Όσον αφορά τα μικροζώα παρέχεται κτηνιατρική κάλυψη καθώς και συμβουλές διατροφής φροντίδας των μικρών ζώων.

Στον φυτικό τομέα παρέχονται συμβουλές ορθολογιστική για φυτοπροστασία, καλλιέργεια καθώς και κηποτεχνικές μελέτες και στάγδην άρδευση.

Αναγνώρίζεται ως μια από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις του χώρου με σεβασμό στον πελάτη και με προιόντα που διακρίνονται για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τα προιόντα μας επώνυμα έχουν κερδίσει την εκτίμηση της αγοράς και εμείς προσπαθούμε συνεχώς για την διατήρηση του ονόματος της επιχείρησής μας ψηλά στη συνείδηση του κτηνοτρόφου, του γεωργού, του ιδιοκτήτη μικρών ζώων και του μικροκαλλιεργητή.

Η επιχείρησή μας έχει στο δυναμικό της εκτός από τους άλλος υπαλλήλους έναν κτηνίατρο και ένα τεχνολόγο φυτικής παραγωγής.

Διαθέτει δύο καταστήματα ένα κεντρικό 130 m στη Λητή του Δήμου Μυγδωνίας ενοικιαζόμενοι και ένα υποκατάστημα στο 14χιλ.Θες/νικης-Σερρών ιδιόκτητο 500μ με έξτρα αποθηκέυτικό χώρο 900μ σε ένα οικόπεδο 7500μ.

Η παρουσία της εταιρείας μας στο διαδίκτυο σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούργιας εποχής. Θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα προιόντα και τις υπηρεσίες μας. Θα ενημερώνεσθαι για τις προσφορές μας και θα έχετε τεχνικές και επιστημονικές συμβουλές που σίγουρα σας ενδιαφέρουν.

 
ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΦΙΛ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

Powered by NetChoice